keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Wanha mä oon


Tässä nyt vihdoin tämä vanhojenpäivän postaus. Päivä täytti kaikki odotukset ja oli ikimuistoinen. Niin paljon on nähty vaivaa tuon prinsessapäivän eteen ja onneksi se oli sen arvoita. Rahaa on mennyt tajuttoman paljon. 


Aamulla herätyskello soi 4.00. Meikkasinitseni ja lähdettiin siitä sitten Ainurin kanssa kampaajalle. Kampaukseen menikin melkein kaksi tuntia. Puettiin mekot kampaamossa ja jatkettiin matkaa koululle kuvauksiin. Koululla halailtiin ja ihailtiin toisiamme. Kaikki oli niin kauniita. 



Kuvausten jälkeen syötiin koululla. Sieltä sitten kiiruhdettiin urheilutalolle tanssiesitykseen. Tanssit meni kaikilla tosi hyvin.  Urheilutalolta lähdettiin busseilla Ouluhalliin. Pukukoppi olikin aika pieni näin isolle porukalle, kuin meidän koulu. Vessaan sai jonottaa tunnin, koska yllättäen isojen mekkojen kanssa tytöillä kesti siellä kauemmin. Mun toinen irtoripsi irtos ja tietenkään mulla ei ollu liimaa mukana. Onneksi sain ripsiliimaa ja kaikki oli taas hyvin.

Ouluhallin tanssien jälkeen lähdettiin bussilla teatterin ravintolaan syömään. Meidän bussi olikin sitten hukassa ja kaikki olivat aika ärtyneitä ja nälkäisiä. Meille oli varattu siis kolme linja-autoa ja tottakai juuri se missä minun kuului olla oli hukassa. Bussi tuli myöhässä ja päästiin syömään.








Alkuruokana meille oli mozzarellasalaattia ja ihanaa leipää. Pääruoka oli kanaa ja jälkkäri ihanaa mutakakkua, vanilijavaahtoa ja mansikoita. Oltiin kaikki aivan ähkyssä. Ihanaa ruokaa ja vielä ihanampaa seuraa. <3

Jatkot meillä oli jossai ihme korvessa, mutta eipä se menoa hidastanut. Hyvää musiikkia ja vaikka jalat huusivat tuskaa, niin tanssittiin koko yö. Kotona oltiin joskus neljän aikaan.

Päivä oli upea, mutta se ei olisi ollut mitään ilman ihania ystäviä. Kiitos kaikille,jotka teitte mun päivästä niin mahtavan.

3 kommenttia:

  1. mozarella anonyymi <3 Kiitos huomautuksesta. Korjasin sen tekstiin oikein. Kuumeessa tulle nuita ajatuskatkoksia. En julkaissut kommenttiasi, koska kirjoitit rumasti. Tämä blogi idea on löytää taas positiivisuus tähän elämään. Olit ensimmäinen kommentoija, joka käytti epäasiallista kieltä. Jatkossa, kun kommentoit minne tahansa, yritä ilmaista asia kauniisti. Jos on paha mieli, niin puhu jollekin. Hauskaa viikonloppua sulle ja toivottavasti näät tämän :)

    VastaaPoista
  2. Vittu mozzarella kirjotetaan kahellla zetalla!

    VastaaPoista