lauantai 22. joulukuuta 2012

Melkeen joulu

 

Oon siivonnu, leiponu, ostanu lahjat ja laulanu joululauluja. Ei joulustressistä tietoakaan. Nyt on hyvä hymyillä. Jouluaatoksi ostin uudet vaatteet ja niihin pukeutumista taidan oottaa eniten.  Joulukuussa tulee telkkarista paljo parempia leffoja ku muulloin. Se on hyvä, sillä mulla ei varmaan tuu olemaan muuta elämää, ku istua kotona. On se kummallista, että elämässä kaikki voi muuttua yhtäkkiä. Huh huh.


 Mua on alkanu kyllästyttään, että pienistä asioista tehdään niin suuria ja että sanat ymmärretään tahalleen väärin. Miks ei vaan vois yrittää olla onnellinen? Voin sanoa, että se yrittäminenki parantaa elämän laatua tosi paljon. Sekin kyllästyttää, että valitetaan koko ajan siitä, miten ruma on. Ystävälliset ja mukavat ihmiset on aina kauniita. Kato peiliin hei! Sinäki voit olla kaunis, jos vaan haluat. Vaikka ois kuinka mukava, niin ei ehkä kuitenkaan kannata lopettaa suihkussa käyntiä ja hampaiden pesua.

Huomenna paketoin lahjat ja oon ilonen koko päivän. En anna minkään pilata tätä fiilistä, joulufiilistä.


5 kommenttia:

  1. Thank you <3 It's nice that you like :)

    VastaaPoista
  2. mulla on saman väriset lisäkkeet ja pitäs hiukset värjätä, ni millä värillä sä sillo värjäsit sun hiuksii jos muistat (:?

    VastaaPoista
  3. En muista kyllä yhtään,ku ei sen jälkeen oo tullu ees juuria värjättyä. :/ Kannattaa ottaa punertavan ruskee. Mieluiten vähän "liian" punanen. Itellä ei ainakaan pysy kauheen hyvin punasen sävy tukassa ja nuo taittaa tosi paljo punaseen nuo pidennykset. :)) Toivottavasti oli ees vähä apua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. okei, no kyl siitä vähän oli apua (:!

      Poista