lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kauniita unia

On asioita, joista kaikki pitävät. En tunne ketään, joka vihaisi musiikkia. Kaikki pitävät luonnonvalosta. Kun olemme janoisia, vesi maistuu jokaisesta taivaalliselle. Nukkumista rakastetaan, mutta oma rakkauteni on syttynyt myöhään.

Pienenä en voinut ymmärtää, miksi ihmisen pitää nukkua. Mielestäni se oli ajan hukkaa. Valvoin myöhään ja heräsin aikaisin. Pienen Veeran elämä taisi olla unia ihanampaa. Näin silloin myös paljon painajaisia. Muistan vieläkin pahat unet, jotka näin viisivuotiaana. Harry Potter oli aina parempi vaihtoehto nukkumiselle. Unen tarve taisi olla pieni, sillä minua ei kuitenkaan väsyttänyt lähes koskaan.

Nykyään kaikki on toisin. Anemian takia yhdeksän tunnin nukkuminenkaan ei ole tarpeeksi. Väsyttää jatkuvasti. Stressi saa minut iltaisin valvomaan ja vaikeuttaa unen saantia. Uneni ovat niin ihania, että herääminen tähän maailmaan saa minut aina surulliseksi. Toivon että saisin vaan nukkua loppuelämän. Voin itse vaikuttaa uniini. Voin olla kuka vain ja kenen kanssa vain haluan. Ihanan pinkit kukkalakanat eivät helpota aamulla sängyn jättämistä. Tänään nukuin koko päivän. Rakastan unia. Rakastan sitä tunneta, joka tulee juuri ennen kun nukahtaa. Olen nukkunut tänään jo 14 tuntia ja väsyttää niin, että taidanpa mennä näkemään vielä lisää kauniita unia.




4 kommenttia:

  1. Ihana lopetuslause!!! Määki olin pienenä semmonen joka ei ikinä tahtonu nukkua :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäki aina kiukuttelin illalla, enkä koskaan hoidossa nukkunu päikkäreitä :

      Poista
  2. voiski lähtä tästä nukkumaan :D

    VastaaPoista