maanantai 8. huhtikuuta 2013

Keijukaiseni
















Lunta ja kevät. Paljon lunta kevääksi. Aurinko kuitenkin paistaa. Miten ihanaa se onkaan, kun valo tanssii kasvoilla ja maailma näyttää sadulta. Sadut ovat ihania. Niissä on keijuja ja prinsessoja. Alma halusi olla keiju. Menimme auringonlaskuun ottamaan kuvia. Miten suloinen nuorin siskoni onkaan. Rakastan häntä yli kaiken. Alma on hassun höpsö ja ajattelee asiat aina vähän kummallisesti. Pieni 8-vuotias tyttö on niin lahjakas. Hän osaa tanssia, laulaa, piirtää ja kirjoittaa runoja. Pelkään aina välillä, selviääkö Alma elämässä. Hän on kaikille niin kiltti ja asettaa muut aina itsensä edelle. Pelottaa, että hän unohtaa itsensä. Minä muistutan aina, että saa olla eri mieltä. Siitä ei saa kukaan suuttua. Vaikka olen Almaa yhdeksän vuotta vanhempi, viihdyn hänen seurassaan. Saatamme jutella tunteja kaikesta. Kerron Almalle kaikki ihastukseni, koska olen huomannut, että Alma osaa neuvoa kaikista parhaiten. Hän sanoo, mitä ajattelee. Hän kertoo, kuulostaako tyyppi hyvältä. Pienet tytöt näkevät maailman eri silmin. Heillä on vielä tallella usko tulevaan. Pienet asiat tekevät iloiseksi. Lelut ovat tarpeellisia ja hedelmäkarkit terveellisiä. Mitä vain voi tapahtua. Kaikki ovet ovat vielä avoinna.

4 kommenttia:

  1. Veera, oon alkanu rakastaa näitä sun kirjotuksia.. Oot niin ihanan aito näissä ja tääki teksti! Oot varmaan maailman ihanin isosisko :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että tykkäät. <3 Jos en nyt ihan maailman ihanin, niin ainakin yksi ihanimmista. ;)

      Poista
  2. Jotenkin tämä teksti sai minut hymyilemään. Hymyilen juuri nytkin niin, että poskilihaksiin sattuu. Kirjotat niin ihanasti, aidosti, saat tekstiin niin paljon tunnetta vain parilla sanalla, että koen aina erilaisia tunteita - pieniä tai suuria - kun luen blogiasi. Saat minut aina ajattelemaan.
    Tämäkin teksti toi mieleen pikkusiskoni - kummatkin heistä. Piti vain mennä halaamaan siskojani, kertoa että kumpikin heistä on minulle tärkeä.

    Vaikutat ihanalta ihmiseltä, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  3. Voi miten ihanan ihana postaus! Tälläiseksi saduissa kuvittelen keijujen olevan!
    Miten paljon tunteita tätä postaukseen osasitkaan sisällyttää.
    :)

    VastaaPoista