perjantai 4. tammikuuta 2013

Hyvä päivä



Miten pienet asiat ovatkaan tehneet mut iloiseksi tänään. Ostin karkkipussin ja sieltä löytyi vain kaksi hedelmäkarkkia. En ole koskaan tykännyt niistä ja mietin vain, että miten hyvä tuuri mulla kävikään. Aamulla käytiin Ainurin kanssa kahvilla. Syvällinen elämän pohdinta ja vanhojen hauskojen asioiden muisteleminen sai mut niin hyvälle tuulelle, että olen jaksanut hymyillä koko päivän. Tänään koulussa oli itsevarma olo. Hiukset ja meikki olivat harvinaisen hyvin. Vaatteet oli mukavat, mutta kuitenkin ihan tyylikkäät. Muistin ilmottautua uusintakokeisiin, vaikka yleensä unohdan sen. Ostin itselleni neljä uutta kynsilakkaa, enkä malta odottaa, että pääsen käyttämään niitä.

Silmäpeli söpön pojan kanssa kaupungilla piristi kummasti. Sain viestin vanhalta tutulta, josta en ole kuullut aikoihin. Kännykkään latasin uuden pelin ja se piristi linja-automatkaa kummasti. Täykkäreiden lemppari jakso ja karkkipussi ovat olleet loistava perjantain aloitus.

Illalla on tiedossa Ainurin synttärit, enkä malta oottaa ett pääsen antamaan ainakin omasta mielestä huipun lahjan. Hyvää seuraa, lisää herkkuja ja hauskoja hetkiä siis tiedossa. Tämä on ja tulee vielä olemaankin hyvä päivä. Miten pienistä asioista näin hyvät hetket onkaan tehty.


2 kommenttia:

  1. Ihana! Oliki tosi mukavaa seuraavaanki päivään asti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihana ilta. Piristi synkän arjen keskellä. Näki myös ihmisistä uusia puolia. :) Jos uskallat vielä pyytää uudestaan, niin tulen varmasti mukaan!

      Poista