lauantai 21. huhtikuuta 2012

Some die young

Oon löytäny nyt uuden lempparibiisin. Jaan sen nyt täällä. Tää kappale saa miettimään elämää ja kuolemaa. Biisin tunnelma on niin toiveikas kaikesta huolimatta. RAKASTAN TÄTÄ!!
Kyseessä on siis...............LALEH - Some die young




"You better hold on



Some many things I need to say to you
Please dont, Dont let me go

We said we would die together




some die young"


Kauhea tosiasia. Toiset tosiaan kuolevat nuorena. Ei sitä vain halua uskoa, että ystävä tai edes itse kuolisi pian. Toivotaan, ettei niin käy. Nyt, kun olen miettinyt tätä, aion elää kuin viimeistäpäivää. Elän niin siihen asti, että taas unohdan miettineeni näin syvällisiä. Aion myös pitää huolen tai ainakin yrittää parhaani mukaan, että mahdollisimman moni on onnellinen. Enhän minä siihen paljon voi vaikuttaa, mutta ajattelen kaikkia lämmöllä ja toivon, että tunne tulee perille.

Hitto! Rakastan elämää! Kuka keksi, että sen pitää loppua joskus? Ja miten se määritetään, kuka lähtee nyt ja kuka myöhemmin? Voiko kaikki tosiaan olla vain sattumaa? Ei! En halua uskoa siihen.

En halua kuolla. Haluan olla aina nuori. Haluan nähdä kaiken ja tutustua jokaiseen vastaantulijaan. Haluan uskoa kaikista hyvää. Haluan valvoa kaikki yöt, mutta nukkua vuorokaudet ympäri.
 Haluan tanssia sateessa ja suudella auringonlaskussa. Haluan lyödä turpaan oikein kunnolla. Haluan pukeutua vaatteisiin, joita rakastan. Haluan matkustaa autiolle saarelle ja löytää sieltä alkuasukkaan  ystäväkseni. Haluan rakastaa niin paljon, etten tunne yhtään kipua. Haluan nähdä, kun kaikki tuhoutuu, mutta mikään ei muutu.

Haluan niin paljon, mutta riittääkö aika!?

Omistan tämän kaikille, jotka ovat kuolleet nuorena ja niille joiden läheinen on.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti