perjantai 3. toukokuuta 2013

Kesä tulee

Ne sanoo, että kyllä kesä tulee. Ne sanoo, että silloin helpottaa. Aurinko kuulemma parantaa. Kesäksi jää muuttuu vedeksi. Vesi muka puhdistaa kaiken. Juon. Juon vettä niin paljon, että melkeen hukun. Ei auta. Mikään ei ole puhdistunut. Kaamosmasennus. Pyh. Lamppuja ja muita typeriä laitteita, muka auttamassa. Ei auta. Nyt kaamosmasennus loppuu ja siitä tulee ihan vain masennus. Masennus ilman mitään liitteitä. Nyt on muodissa olla surullinen. Trendikkyys ei tunnu yhtään hyvältä.

Shortsit, bikinit ja ranta. Pitäisi kai olla iloinen, mutta läskien esittely saa minut ahdistumaan entistä enemmän. Jäätelöä torilla. Haluaisin kyllä, mutta joku komea mies saattaa nähdä, että syön. Syön epäterveellisesti. Eivät pulskat ihmiset saa syödä julkisilla paikoilla. Silloinhan he myöntävät, etteivät pysty hillitsemään itseään. En pysty hillitsemään. Satutan itseäni. Olen hyvä vain olemaan ei hyvä.

Ne sanoo, että pärjää kun jaksaa panostaa. Mitä käy niille, jotka eivät jaksa. Tahtovat, mutta eivät jaksa. Jääkö kukaan auttamaan kaatuneita? Kesä tulee.Humalaiset nauravat toisilleen yöttömässä yössä. Yhtenä iltana kaikki ovat surullisia. Toisena iltana jokainen on onnellinen. Mitä käy niille, jotka eivät kuulu kaikkiin ja jokaisiin?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti