maanantai 26. marraskuuta 2012

Sitä on nyt liikkeellä

Tulinpas sitten sairaaksi just sopivasti koeviikolla. Hirvee mahatauti ja missaan tämän takia kaks koetta. Olin jo ihan varma että huomenna raahaudun kouluun, mutta ei huvita rampata vessassa kesken kokeen. Tästä koeviikosta tuliki aika rento,mutta ootan vaan kauhulla uusintakoe päivää, ku joudun tekemään 2 koetta. Ens jaksossa pitää alottaa kirjotuksiinkin lukeminen ja vielä sen lisäksi on pakko kerrata nuihin kokeisiin.



Eikä muuten helpota oloa yhtään, että tullaan sanomaan "sitä on nyt liikkeellä". Eli siis jotku muutki kärsii tätä kauheeta tuskaa nyt samaan aikaan. Tunnen suurta myötätuntoa heitä kohtaan. Aina ei mee asiat niinku pitäs, mutta voisko ees yhen kerran.

Suosittelen pesemään käsiä. Tää on nimittäinn ihan kauheeta. Ehkä kannattais jopa eristäytyä muusta maailmasta johonki pommisuojaan, että varmasti välttyy pöpöltä, joka on nyt liikkellä.

4 kommenttia:

  1. Ooon jättänyt sulle haasteen: http://musicmakesmehigh-heli.blogspot.fi/2012/11/haastetta.html
    :)))

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Ihania nää haasteet,ku tulee postaus ilman mitään ns. aihetta :))

    VastaaPoista
  3. mitä kirjoitat keväällä? :)

    VastaaPoista
  4. Mulla alkaa kirjotukset, joten varmaan valitan siitä miten rankkaa on. Tietenki vanhoista on pakko tehä postaus <3 Saa laittaa toiveita postauksista,jos on jotain tiettyä mielessä :))

    VastaaPoista