perjantai 30. marraskuuta 2012

Kysymyksiä ja niihin vastauksia

Sain haasteen Heliltä. Kiitos!! Oon tehnyt tämän jo aikasemmin ja sen voi lukea täältä. Vastaan kuitenkin näihin kysymyksiin. Näihin on niin kiva vastata, ku pääsee tutkiskeleen itseä ja omaa elämää.
1. Missä opiskelet nyt? vai ootko töissä? 
 OSYK alias Oulun suomalaisen yhteiskoulun lukio <3 <3 <3 Tottakai menin parhaaseen. Rakennus on upee ja ihanan vanha ja oppilaat vielä upeempia. 



2. Millaisesta musiikista tykkäät? 
Ellie Goulding on mun ehoton lemppari. Se nainen osaa laulaa!! Lisäksi Scandinavian music group, Anna Puu, Raappana ja Erin soi tällä hetkellä aika paljo. Tykkään kaikesta paitsi hevistä, mutta pop, suomalainen musa ja indie on vieny mun sydämen.

3.Mitä mieltä sä oot noista jumpsuiteista? hot or not?
Ihan Ok jos kotona pitää ta käyttää koiran se päällä. Lasken ne samaan sarjaan yöpukujen kanssa. Ihailen niitä, joilla on rohkeutta pukee sellanen päälle kouluun tai kaupungille, mutta ite en ikinä pitäis sellasta. Ei mun tyylii yhtään. 50% hot 50% not

4. Mitä kieliä puhut?
Suomee. En vaan opi muita vaikka haluaisin. 

5. missä päin oot matkustellu jos oot? ja jos et nii missä haluisit?
Saksa, Tanska, Ruotsi, Norja, Belgia, Luxemburg... On tuota tultu käytyä vaikka missä, mutta Lontoo ja Pariisi ois sellasia minne on joskus pakko päästä. Oon kaupunki loma ihmisiä.

6. Seuraatko jotain tiettyjä ohjelmia? 
No en tiiä tietääkö kukaan, mutta yleltä tulee Kimmo. Jussi Vatanen, Mikko Leppilampi ja ne muut jotka näyttelee kaikissa suomalaisissa elokuvissa.

7. Lempi artisti/bändi? 
 No vastasin jo, mutta Ellie Goulding on niin hyvä, että voin kirjottaa sen uuestaan.

8. Mitä teet vapaa-ajallasi?
Poikakaverin kanssa oon melkein koko ajan. Harrastan nuorisoteatteria ja taidekouluu ja tietenki nään kavereita ja hengaan mun super ihanien siskojen kanssa.

9. Luetko paljon? jos luet minkä tyylisiä kirjoja?
En lue. Luin ennen kaikkee laidasta laitaan, mutta sitten lukio tuli ja pilas sen. Jos luen, niin luen koulukirjoja ja niitäki harvemmin. 

10. Miten suhtaudut kiusaamiseen? Ulkopuolisen näkökulmasta
En tajua, mitä iloa siitä muka saa että kiusaa. En hyväksy yhtään. En kyllä oo törmänny kiusaamiseen pitkiin aikoihin.

11. Kesä/kevät/syksy/talvi ?miksi? 
 Kesä <3<3 Silloin kaikki on mahdollista. Näyttää paremmalta ku on ruskettunu ja voi pukeutua just niinku haluaa. Saa valvoo myöhään ja tehä kaikkee hullua. Jätskii ja festareita. Ähh... en jaksa oottaa!!

1 kommentti:

  1. Nauran tuolle "kuvat <3 (1)" :DDD ei oo nimittäin uusia kuvia otettu piitkään aikaan, koska kamera hajos :D

    VastaaPoista