torstai 12. heinäkuuta 2012

Viaton valkoinen


  
Mekko Vila


Valkoista on pidetty viattomuuden ja puhtauden värinä. Itse en ajattele, että väreillä olisi mitään symbolisia merkityksiä. En loukkaantuisi ollenkaan, jos häihini pukeuduttaisiin mustaan. Häämekon on kuitenkin oltava valkoinen, ei värin syvällisen merkityksen takia, vaan koska se on perinne ja niitä haluan noudattaa.

Muutenkaan valkoinen ei kuvasta puhtautta minulla sitten ollenkaan. Päinvastoin valkoisista vaatteistani näkee päivän ruokalistan ja mitä meikkiä sitä on tullutkaan laitettua. Tottakai tiedän, että valkoisen kuvastamalla puhtaudella tarkoiteta samallaista puhtautta. Mutta tuollaiset "puhdas" ja "tärveltynyt" jutut on niin vanhanaikaisia, että ne jotka vielä niin ajattelee vois avata silmänsä ja huomata, että nyt eletään vuotta 2012.









 Serkku pääsi ripille ja minä sain pukeutua tuohon ihanaan valkoiseen mekkoon ja lemppari kenkiin. Juhlat oli mukavat. Olin juhlimassa kaverin 18 v. partyja ja sen takia rippijuhlia edeltävänä yönä tuli nukuttua vaan 3 tuntia. Eipä se menoa haitannut. En ollut väsynyt, vaan sellainen höperö.

Tuon mekon ostin vanhojen jatkoja varten, mutta en muistanu, että niissä on niitä teemoja. Minähän tuun sinne tossa mekossa, vaikka teemana ois "pukeudu mustaan". Toi mekko on vaan niin kiva päällä ja valkonen on niin ihana väri. <3

Hyviä teemoja jatkoille ois:
  • Hollywood
  • White party
  • Prom
Keskimmäinen ois paras!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti