perjantai 27. helmikuuta 2015

Ajatuksia äitiyspakkauksesta

Uusi äitiyspakkaus julkaistiin ja minä ainakin tykkään! Yks keltainen hirvitys oli matkaan eksynyt, mutta muuten oikein mukiin meneviä pikku vaatteita. Toki, jos itse pakkauksen suunnittelisin se näyttäisi aivan toisenlaiselta. Olen kuitenkin äärettömän tyytyväinen siihen, että suomessa meille tarjotaan noin kattava paketti. Varsinkin meille esikoista odottaville äitiyspakkaus on loistava, koska kaikki tarvittava täytyy hankkia, eikä mitään löydy ennestään.

Tiedetään... Ei tuo mikään lahja ole, vaan verorahoilla hankittu. Tätä osa jaksaa keskustelupalstoilla toitottaa. Kyllä ne maksavat veroja ruotsissakin, mutta siellä ei äitiyspakkauksia siitä huolimatta jaeta. Olen todella tyytyväinen, että suomessa osa verorahoista on päätetty käyttää näin ihanaan ja hyödylliseen asiaan. Toki saa mielipiteen kertoa siellä vauvasivuilla , mutta hyvän maun rajoissa. Meille tuleville mammoille on myös annettu vaihtoehdoksi valita raha, jos pakkaus ei miellytä. Onko niillä bodyn kuoseillakaan loppujen lopuksi niin väliä. Vauva ei välitä siitä, minkä värinen asu on päällä. Tärkeämpää on, että ei tule kylmä tai vilu. Aion siis pukea omalle lapselle myös sen keltaisen hirvittävän potkuhousupuvun.

2 kommenttia:

  1. Bongasin blogisi tuolta Instan puolelta ja olipas iloinen löytö. :-) Elät tällä hetkellä niin samoilla ajatuskäyrillä itseni kanssa, että oikein pelästyin! Saako udella milloin sulla on laskettu aika? Minulla se on 21.6. ja myös esikoinen tulossa. <3

    VastaaPoista
  2. Ihana kuulla, että tykkäät! :-) 11.7 on la. joten aika samoihin aikoihin taidetaan muksut saada.

    VastaaPoista